tag:blogger.com,1999:blog-2820632571984616615.post97449710741660397..comments2023-05-13T10:44:40.321-05:00Comments on moja kuhinjica: grah sa sudzukompullhttp://www.blogger.com/profile/01354102543138102758noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2820632571984616615.post-28322352468038259302009-02-22T17:18:00.000-06:002009-02-22T17:18:00.000-06:00:) kakav to grah kuhas,tako dugo... ja pripremam s...:) <BR/>kakav to grah kuhas,tako dugo... <BR/>ja pripremam samo tresnjevac i gotov je za 90min.tocno <BR/>grah nije domaci,pa mozda i zbog toga(iz Kanade)a bijeli grah neznam niti pripremiti bas nesto,ovaj sareni mi je zakon(volim i zuti,naj bolje mirise)pullhttps://www.blogger.com/profile/01354102543138102758noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2820632571984616615.post-89577443592053076152009-02-21T15:23:00.000-06:002009-02-21T15:23:00.000-06:00Znaš šta, ja ovo krstim Pasulj čorba, malo gušća, ...Znaš šta, ja ovo krstim Pasulj čorba, malo gušća, premda znam da nisam u pravu. Medjutim, kada je ovo jelo na mom stolu... Pa to ti je tako da ja počnem sa kuvanjem u osam uveče, gotovo je oko ponoći, ja pojedem dva-tri-četiri tanjira, posle nasanjam sve i svašta, ali za ručak mi ostane tanjir i pó. Šta onda bolje da ima čovek u životu. Grah je, sa sudžukom ili bez, svakako grah!Stevohttps://www.blogger.com/profile/09374170864168718364noreply@blogger.com